Skip to content

Folieballon REVENGERS MARVEL 18 inch=45 cm.

Folieballon REVENGERS MARVEL 18 inch=45 cm.

WE KUNNEN HEM VOOR JE VULLEN MET HELIUM KLIK HIER

We kunnen hem ook in een doos doen en verzenden:

Dan kunt u ook een ballongewichtje eraan hangen zodat hij kan blijven staan als decoratie.

3.50

2 op voorraad

Delen
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Folieballon REVENGERS MARVEL 18 inch=45 cm.

De Revengers is een fictief superheldenteam uit het Marvel-universum, en ze worden geïntroduceerd in de film Thor: Ragnarok uit 2017. In de film besluit Thor een team samen te stellen om Hela, de godin van de dood, te verslaan en Asgard te redden. Dit team noemt hij half spottend de “Revengers”, een naam die doet denken aan de Avengers, maar met een ironische en zelfbewuste toon. De leden van de Revengers in Thor: Ragnarok zijn:

  1. Thor – De god van de donder, die zijn krachten en moed gebruikt om Hela te stoppen en Asgard te redden.
  2. Loki – Thor’s adoptiebroer en soms vijand, die met zijn sluwe en manipulatieve aard bijdraagt aan het team.
  3. Valkyrie – Een voormalige Asgardiaanse krijger die haar verleden als lid van de elite-eenheid Valkyries achter zich heeft gelaten, maar besluit Thor te helpen.
  4. Hulk/Bruce Banner – Thor’s oude vriend en mede-Avenger, die zijn brute kracht als de Hulk en zijn intelligentie als Bruce Banner gebruikt in de strijd.
  5. Korg – Een Kronan-krijger en bondgenoot van Thor, die met zijn stenen lichaam en gevoel voor humor een waardevolle aanvulling is.

De naam “Revengers” wordt door Thor half serieus en half humoristisch gekozen en wordt een symbool voor hun onverwachte samenwerking en gezamenlijke doel. In tegenstelling tot de Avengers, die een officieel superheldenteam zijn, zijn de Revengers meer een geïmproviseerde alliantie van diverse personages met verschillende achtergronden en vaardigheden.

Gewicht 0.1 kg

Andere suggesties

Andere suggesties…